Terug

Een jarenlange samenwerking: dat verdient een beloning.

08/06/2021

Een jarenlange samenwerking: dat verdient een beloning. OP viert dit jaar dat het al 45 jaar lang syndicus mag zijn van twee Ukkelse mede-eigendommen. Ter gelegenheid van deze jarenlange samenwerking, en vooral om de mede-eigenaars van The Elms en The Ash te bedanken, heeft OP besloten dat beide mede-eigendommen een heel jaar geen beheerskosten hoeven te betalen.

“Een samenwerking van 45 jaar tussen een syndicus en de mede-eigendommen die hij beheert, berust op drie pijlers: vertrouwen, nauwgezetheid en nabijheid. En dit uit zich in de eerste plaats in werken die tijdig worden uitgevoerd: vernieuwing van de omgeving, renovatie van de gevels, herstelling van de liften en warmtekrachtkoppeling enz. Dit alles met één doel: ervoor zorgen dat het onroerend patrimonium zijn waarde behoudt”, klinkt het bij Guillaume Pinte, CEO van Groep OP-Trevi.

Om dit te bewerkstelligen, is een projectmanager nodig die van vele markten thuis is: de syndicus als schakel tussen de verschillende mede-eigenaars en de bedrijven die instaan voor het onderhoud en de werken in de mede-eigendom.

Wanneer een syndicus een mede-eigendom goed beheert, dan behouden de appartementen hun waarde, iets wat ook belangrijk is bij vastgoedtransacties. Goed onderhouden gemeenschappelijke ruimten, kosten die binnen aanvaardbare grenzen blijven enz.: het zijn allemaal aspecten die voor vertrouwen zorgen bij een potentiële koper.

"In de afgelopen 45 jaar is ons gebouw, The Elms, uiteraard geëvolueerd en werd het hier en daar verbouwd. Al die werken werden uitgevoerd dankzij de hulp en het luisterend oor van onze syndicus ... Door dit zorgvuldig beheer is The Elms in goede staat gebleven en werd voortdurend het comfort van de bewoners gegarandeerd: zo werden de nodige renovaties uitgevoerd en werden er nieuwe technologieën ingevoerd”, aldus mevrouw Allebosch, voorzitter van de VME (vereniging van mede-eigenaars) The Elms. 

Om dit jubileum te vieren, en vooral om de mede-eigenaars van The Elms en The Ash te bedanken, heeft OP besloten dat beide mede-eigendommen, die samen goed zijn voor een commerciële relatie van 90 jaar, een jaar lang geen beheerskosten hoeven te betalen. 

Al meer dan 145 jaar werkt OP samen met mede-eigenaars voor het beheer van hun mede-eigendom. 

Guillaume Pinte CEO OP TREVI Group

 

Over OP-TREVI GROUP OP-TREVI

Group is actief in de sector van vastgoeddiensten in België en het Groothertogdom Luxemburg.

In 2020 beheerde OP-Trevi Groep, met zijn 268 medewerkers en zijn netwerk van 35 kantoren, 33.300 kavels als syndicus en 5.300 panden als rentmeester. OP-Trevi Group heeft al meer dan 4.100 transacties gerealiseerd in nieuw residentieel en commercieel vastgoed.

OP-TREVI GROUP begeleidt dagelijks meer dan 22.218 klanten in elke fase van hun leven. Ongeacht of iemand besloten heeft om een goed te verhuren of te kopen, het te bewonen, een patrimonium op te bouwen, een onderneming te vestigen of zijn inkomen aan te vullen ... OP-TREVI GROUP beheert het levensproject van zowel het goed als de (nieuwe) eigenaar van a tot z.

Perscontact
B. Delrue
32 473 50 45 62
delrue@trevi.be